AUbouw-logo-amsterdam

NIEUWBOUW

VERBOUWEN

RESTAURATIE

RENOVATIE

ONDERHOUD

ONTWIKKELING

Offerte aanvraag

GRATIS & VRIJBLIJVEND UW OFFERTE

Bouwbedrijf en Aannemer Amsterdam | A&U

Op zoek naar een aannemer in Amsterdam? Zoek niet verder! A&U is het aannemersbureau voor al uw verbouw-en renovatieprojecten van A tot Z, in en rond Amsterdam. Wij zijn een full service aannemingsbedrijf met een groot netwerk aan specialisten die vakkundig en efficiënt worden aangestuurd. Aannemer &U te Amsterdam levert goed werk voor scherpe prijzen met de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Neem contact op als u een betrouwbare aannemer in Amsterdam zoekt!

Portfolio

Hieronder staan een aantal van de recent door ons opgeleverde verbouwingen en renovaties. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, de uitbreiding van een bestaande woning, een huis volledig strippen en opbouwen of volledige nieuwbouw, wij hebben hier ervaring mee.

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2014
Bekijk project

Ontwikkeling drive-in kantoor

Utrecht, 2015
Bekijk project

Renovatie jaren '30 woning

Zeist, 2016
Bekijk project

Renovatie woning

Amsterdam, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Aannemer regio Amsterdam

Een goede aannemer in de buurt van Amsterdam vinden is niet altijd even gemakkelijk. Welke Amsterdamse aannemer levert wat hij afgesproken heeft? Wordt het werk wel op tijd en binnen budget opgeleverd? Als aannemersbedrijf A&U met u in gesprek gaat over bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis, dan komen wij bij u terug met een gedetailleerd plan van aanpak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een realistische planning en begroting van onze aannemerswerkzaamheden afgeven.

Bouw Amsterdam

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, kijken we doorlopend vooruit. De bouw verandert immers continu, met nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en andere inzichten. Aannemer A&U heeft bewezen dat het in staat is om oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken binnen onze projecten naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is

Aannemersbedrijf Amsterdam

Als full service aannemer te Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren, nieuwbouw, restaureren, ontwikkelen en onderhouden van woonhuizen in en rond Amsterdam. Maak kennis met glasheldere planningen, toegankelijke communicatie en vakmanschap als uitgangspunt. Wij verzorgen projecten in en rond Amsterdam, zoals: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West, Duivendrecht, Ouder-Amstel, Diemen, Badhoevedorp, Amstelveen, Landsmeer, Oostzaan en Zaandam.

Heeft u vragen?

Vul ons contactformulier in, of neem contact met ons op: 020 - 244 02 50.

Contactformulier

Verbouwingsplannen?

Dien dan gratis en geheel vrijblijvend uw offerte aanvraag bij ons in.

Offerte aanvraag