AUbouw-logo-amsterdam

NIEUWBOUW

VERBOUWEN

RESTAURATIE

RENOVATIE

ONDERHOUD

ONTWIKKELING

Offerte aanvraag

GRATIS & VRIJBLIJVEND UW OFFERTE

Bouwbedrijf Amsterdam

Bouwbedrijf Amsterdam. Op zoek naar een bouwbedrijf in Amsterdam? A&U is het bouwbedrijf voor al uw renovatie- en bouwprojecten van A tot Z, in en rond de stad Amsterdam. Wij zijn een full-service bouwbedrijf met een groot netwerk aan specialisten welke vakkundig en efficiënt worden aangestuurd. Bouwbedrijf A&U te Amsterdam levert goed werk voor scherpe prijzen met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact op als u een betrouwbaar bouwbedrijf in Amsterdam zoekt!

Portfolio

Hieronder staan een aantal van de recent door ons opgeleverde verbouwingen en renovaties. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, de uitbreiding van een bestaande woning, een huis volledig strippen en opbouwen of volledige nieuwbouw, wij hebben hier ervaring mee.

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2014
Bekijk project

Ontwikkeling drive-in kantoor

Utrecht, 2015
Bekijk project

Renovatie jaren '30 woning

Zeist, 2016
Bekijk project

Renovatie woning

Amsterdam, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Uw betrouwbare Bouwbedrijf in Amsterdam

Een goed bouwbedrijf in de buurt van Amsterdam vinden is niet altijd even gemakkelijk. Welke Amsterdams bouwbedrijf levert wat hij afgesproken heeft? Wordt het werk wel op tijd en binnen budget opgeleverd? Als A&U bouw met u in gesprek gaan over bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis, dan komen wij niet met mooie praatjes en planningen die niet haalbaar zijn. De jarenlange ervaring van A&U heeft ervoor gezorgd dat onze bouwwerkzaamheden in Amsterdam qua budget en planning altijd realistisch zijn.

Bouwen met bouwer A&U

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, kijken we doorlopend vooruit. De bouw verandert immers continu, met nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en andere inzichten. Bouwbedrijf A&U heeft bewezen dat het in staat is om oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken binnen onze projecten naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is.

Bouwbedrijf regio Amsterdam

Wij verzorgen projecten in en rond Amsterdam, zoals: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West, Duivendrecht, Ouder-Amstel, Badhoevedorp, Landsmeer, Amstelveen, Oostzaan, Zaandam en Diemen.

Amsterdams bouwbedrijf

Als bouwbedrijf te Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren, nieuwbouw, restaureren, ontwikkelen en onderhouden van woonhuizen in en rond Amsterdam. Maak kennis met glasheldere planningen, toegankelijke communicatie en vakmanschap als uitgangspunt. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van ons bouwbedrijf in Amsterdam? Neem dan contact op met A&U. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u vragen?

Vul ons contactformulier in, of neem contact met ons op: 020 - 244 02 50.

Contactformulier

Verbouwingsplannen?

Dien dan gratis en geheel vrijblijvend uw offerte aanvraag bij ons in.

Offerte aanvraag