Onze diensten

RENOVATIE

VERBOUWEN

ONDERHOUD

NIEUWBOUW

RESTAURATIE

ONTWIKKELING

Bouwbedrijf en Aannemer AU Bouw

Bouw- en aannemersbedrijf A&U Bouw is dé aannemer voor al uw verbouw-en renovatieprojecten in Amsterdam. Vanuit onze vestiging aan de Keizersgracht in Amsterdam verzorgen wij uw verbouw- en renovatieprojecten van A tot Z. Wij zijn uw partner op het gebied van onderhoud, verbouw, nieuwbouw, renovatie, restauratie, plan- en bouwontwikkeling. Het team van aannemersbedrijf A&U bestaat uit gespecialiseerde vakmensen die met veel enthousiasme elke project professioneel aanpakken. Per project wordt gekeken welk specialisme nodig is en zetten we de kennis en ervaring in die nodig is. Uiteraard denken we graag tot in de details met u mee.

Partner in verbouwingen

Advies en Uitvoering (A&U) is uw partner op het gebied van bouwontwikkeling en realisatie. Wij geven snel, deskundig en helder advies over uw bouwplannen en hoe deze te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende bouwkundige en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Van verbouw en realisatie tot nieuwbouw.

Werkzaamheden of bouwplannen

De werkzaamheden of bouwplannen kunnen bestaan uit totale renovaties, verbouwingen, restauraties van monumentale objecten, nieuwbouwpanden of bedrijfspanden. Welke ruimte u ook wilt veranderen, van badkamer tot keuken, alles behoort tot de mogelijkheden.

A&U diensten en werkzaamheden

De werkzaamheden die A&U (samen met onze onderaannemers) uitvoeren, zijn onder meer: vloeren leggen, wanden bouwen, plafonds,  installatie van keukens, stukadoorwerk, verbouwen interieur, timmerwerk (vloeren, trappen, deuren), schilderwerk, tegelwerkzaamheden, aanleg technische installaties (water, CV, elektra), loodgieterwerk (inclusief zinkwerk), elektrawerk, CV installatie werkzaamheden, dakwerk en tegelwerk.

Waarom kiezen klanten voor de diensten van A&U Bouw BV?

Kwaliteit van A – Z
Scherpe, transparante offerte
Gratis en vrijblijvend advies
Meer dan 15 jaar ervaring

Organisatie diensten AU Bouw

Omdat wij zelf bovenstaande diensten uitvoeren kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Een team van vakbekwame, meedenkende en vooral betrouwbare schakels maken de realisatie van het bouwproces mogelijk. De uitvoering kan hierdoor snel en hoogwaardig worden gerealiseerd, omdat het hele bouwproces onder toezicht blijft van A&U. Vanaf de advisering waarin de bouwplannen zijn vastgelegd tot de gewenste uitvoering hiervan.

Diensten voor particulieren

Ook particulieren zijn bij A&U aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: badkamers, kozijnen, dakkapellen, keukens, renovaties, aan- en nieuwbouw en onderhoud. Tevens bieden wij begeleiding bij de aanvraag van bouwvergunningen.

Diensten voor particuliere beleggers

Klein en groot onderhoud, het splitsen van appartementen en renovaties. Diensten voor bedrijven Klein en groot onderhoud, renovaties en nieuwbouw. Of het nu gaat om een monumentaal object, een nieuwbouwpand of een bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat uw leef- en/of werkruimten voldoen aan uw huidige en toekomstige eisen. Met natuurlijk als belangrijkste uitgangspunten comfort, veiligheid en kwaliteit. Met ons heeft u de schakel in handen voor een optimale uitvoering van uw bouwwensen.

Verbouwingen

Renovaties

Aan- / uitbouw

Nieuwbouw

Dakopbouw

Restauraties

Heeft u vragen naar aanleiding van onze diensten?

Vul dan svp ons formulier in, of bel ons op 020 - 244 02 50.