AUbouw-logo-amsterdam

NIEUWBOUW

VERBOUWEN

RESTAURATIE

RENOVATIE

ONDERHOUD

ONTWIKKELING

Offerte aanvraag

GRATIS & VRIJBLIJVEND UW OFFERTE

Renovatie Amsterdam, renovatiewerk Amsterdam

Renovatie Amsterdam? Renovatieplannen in Amsterdam, en u vraagt zich af wat de renovatieproject gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij A&U. Bij ons bent u aan het juiste adres, of het nu gaat om de renovatie van een monumentaal pand in Amsterdam, de renovatie van een nieuwbouw woning, of de renovatie van uw badkamer.

Portfolio

Hieronder staan een aantal van de recent door ons opgeleverde verbouwingen en renovaties. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, de uitbreiding van een bestaande woning, een huis volledig strippen en opbouwen of volledige nieuwbouw, wij hebben hier ervaring mee.

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2014
Bekijk project

Ontwikkeling drive-in kantoor

Utrecht, 2015
Bekijk project

Renovatie jaren '30 woning

Zeist, 2016
Bekijk project

Renovatie woning

Amsterdam, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Volledige renovatie herenhuis

Utrecht, 2019
Bekijk project

Renovatie aannemersbedrijf Amsterdam

Een renovatie is voor u niet een dagelijkse aangelegenheid. Welke renovatie plannen u ook heeft, u wilt dat de renovatiewerkzaamheden in de juiste handen is. Renovatie pand Amsterdam? Woningrenovatie? Appartementen Amsterdam renovatie? Maak kennis met het betrouwbare, gespecialiseerde renovatie aannemersbedrijf Amsterdam.

Door onze ruime ervaring met het uitvoeren van kleine, middelgrote en grote renovaties aan bestaande bouw en nieuwbouw huizen in Amsterdam, is uw renovatie in goede handen. A&U renovatie Amsterdam werkt enkel met de beste vakmensen, zodat u ook vakwerk van ons kunt verwachten.

Renovatie producten

A&U biedt een groot aantal renovatie producten aan. U kunt bij ons terecht voor de renovatie, reparatie of vervanging van kozijnen, deuren en schuifpuien. Voor de renovatie van gevelbekleding, dakgoten, dakkapellen, zinkwerk, en voor de renovatie van daken en dakbedekking. Verder renoveert A&U vloeren en plafonds. Meer informatie? Neem dan contact op met A&U.

Renovatieplan Utrecht

Een renovatie begint met een plan, tekeningen en -indien nodig- een interieurontwerp. De renovatie wordt tot in detail met u besproken, zodat u weet wat er gaat gebeuren, en wij precies begrijpen wat uw wensen zijn. Wanneer wij uw wensen voor de renovatie volledig begrijpen, starten we met het opstellen van de offerte.

Renovatie prijs

Op basis van uw wensen doen wij een voorstel voor de renovatie van uw object in Amsterdam. De offerte is bestaat uit verschillende modules, samen met u bepalen we welke modules echt nodig zijn, en de modules bepalen samen wat de renovatie gaat kosten. Het kan namelijk zijn dat u zelf het sanitair wilt kopen voor de renovatie van uw badkamer, in dat geval halen we de module ‘sanitair’ uit de offerte. Zo heeft u volledige controle, en kunt u besparen op de totale kosten van de renovatie offerte.

Offerte renovatie voorbeeld

Wilt u een voorbeeld offerte van een renovatie zien? Vraag deze dan aan. In zo’n offerte wordt de renovatie in groepen verdeeld en bij naam genoemd. U ziet per onderdeel wat het kost, wat de kostprijs en wat er totaal berekend is. Dus of het nu gaat om het renoveren van bestaande bouw, de renovatie van een keuken of de renovatie van een bedrijfspand, bij ons bent u aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Vul ons contactformulier in, of neem contact met ons op: 020 - 244 02 50.

Contactformulier

Verbouwingsplannen?

Dien dan gratis en geheel vrijblijvend uw offerte aanvraag bij ons in.

Offerte aanvraag